I love the way you lie

In industria modei se mai intampla din cand in cand sa se nasca gemeni. Ca sunt gemeni identici sau doar doi frati care s-au nascut la cateva minute diferenta, asta depinde de la caz la caz. Ce este mai ciudat insa, e atunci cand gemenii au parinti diferiti si fiecare zice ca odrasla lui a fost nascuta prima, si ca a lui e mai frumoasa si mai desteapta.

Voi ce alegeti?

Botine decupate Christian Louboutin 1.165 dolari, pe site-ul Bergdorf Goodman


sau


Botine Guess 139 dolari, pe site-ul Endless
(Le gasiti si la noi la pretul de 875 de lei)

Follow:

2 Comments

 1. irina
  October 12, 2010 / 14:17

  sincer… nu mi se pare ca sunt la fel… unii sunt decupati in fata si au platforma, ceilalti nu, nasturii difera… da, sunt din acelasi film, dar ce incerc sa zic aici e ca nu m-ar deranja sa ma ambele perechi, adica, daca se ofera cineva, nu o sa zic ca ma primit doua perechi la fel. multumesc 😀

 2. October 13, 2010 / 17:23

  :)) Stiu ce zici! Pe cine ar deranja?
  Si da, desi esenta lor este aceeasi, materialul s-a dorit a fi acelasi, ambele sunt botine, chiar daca peep-toe sau nu, si ambele merg pe acelasi stil de butoni cu elastic; analizate in detaliu pot fi chiar foarte diferiti: calapodul tip Louboutin are un toc mai inalt si mai sexy, plus botul decupat la unii si inchis la ceilalti. Detaliile fac diferenta de fiecare data!
  Mersi pentru comentariu:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.