I put my Nikes on

6 nike thea - cristinafeather

Weekend-urile de vara petrecute in Bucuresti pot fi foarte frumoase daca stii sa te bucuri de parcurile umbrite (precum parcul meu preferat, Kiseleff), de o inghetata buna, de plimbari pe strazile curate (mie imi place sa ma plimb pe Calea Victoriei si prin cartiere rezidentiale pline de verdeata) si pur si simplu sa nu te gandesti la nimic, sa te relaxezi for real.

Si pentru ca pentru plimbari lungi cele mai bune incaltari sunt o pereche de sneakersi, I put my Nikes on si am pornit.5 nike thea - cristinafeather 4 nike thea - cristinafeather 3 nike thea - cristinafeather 2 nike thea - cristinafeather 1 nike thea - cristinafeather

Photos by Liviu Stroe

Port ochelari de soare Missoni / top Alexander Wang x H&M / fusta vintage / sneakers Nike Thea 

Cu ocazia asta am purtat si topul Alexander Wang x H&M pentru prima oara. Uitasem de el intr-un colt al sifonierului si tare bucuroasa am fost sa-l regasesc. E atat de moale, de confortabil… e perfect pentru zilele toride din Bucuresti!

Anyway, sunt foarte, foarte indragostita de acesti Nike Thea! Mi i-am dorit foarte tare si i-am cautat peste tot pe internet si in magazinele offline. (Pana la urma i-am primit cadou de ziua mea, happy me! ) Sunt usori, cu un look curat, stylish, feminin si sunt mult mai mult stilul meu decat super popularii Adidas Stan Smith.

Voi la ce sneakersi va opriti pentru tinutele de weekend?

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.