Il Passo & Cristina Feather Fashion Matters

1 Il Passo-Cristina feather

Saptamana trecuta ne-am vazut la primul eveniment Fashion Matters cu Il Passo, in magazinul Il Passo din Promenada Mall. Va multumesc foarte mult celor care ati ajuns la eveniment. Sper ca v-ati simtit bine si ca ne vom vedea curand si pentru a discuta alte subiecte “fashionistice”.  Pentru acelea dintre voi care nu ati reusit sa ajungeti sau care sunteti din alt oras, am scris un mic rezumat a ceea  ce s-a intamplat joia trecuta.

2 Il Passo-Cristina Feather 3 Il Passo-Cristina Feather 4 Il Passo-Cristina Feather 5 Il Passo-Cristina Feather 6 Il Passo-Cristina Feather 7 Il Passo-Cristina Feather 8 Il Passo-Cristina Feather 9 Il Passo-Cristina Feather 10 Il Passo-Cristina Feather

Gandit mai mult ca un workshop sau un scurt seminar, Fashion Matters cu Il Passo & Cristina Feather, a fost despre problemele pe care le intampinam atunci cand ne alegem pantofii, despre ce pantofi sa purtam in diferite ocazii, dar si despre de ce merita sa incalcam toate regulile si sa ne cumparam pantofii mult visati.

Alaturi de noi a fost magazinul Il Passo cu noile colectii de pantofi si sandale de vara, dar si Starbucks cu yummy coffee si MAC Cosmetics cu un makeup gratuit oferit participantelor. By the way, acelea dintre voi care nu si-au lasat datele de contact pentru makeup, let me know intr-un mail pe featherinashoe@gmail.

Mai multe poze gasiti pe pagina de facebook Feather in a Shoe.

[Paranteza. Acum o saptamana, Ioana (Cristea) se minuna cat de expresiva sunt si cat de mult mi se schimba fața cand vorbesc. Am facut cursuri de teatru cand eram mica, apoi am fost in trupa de teatru din liceu, unde am invatat sa arat cat mai multe prin mimica si gesturi. Dar chiar si asa, nu stiu daca e vorba doar despre niste cursuri sau de felul meu pasional de a povesti (mai ales cand vorbesc despre ceva ce iubesc –  cum ar fi aici pantofii). Abia cand am vazut pozele de la eveniment, unde am vorbit destul de mult, mi-am dat seama cat ma “transform”. Deci daca va minunati de fața mea, just so you know, asa vorbesc eu in general: cu pasiune.]

 

PS: Daca sunteti bicicliste, nu ratati concursul cu FABULOUS BASKETS la care puteti castiga unul dintre cele doua cosuri pentru bicicleta, pentru ca apoi sa ne vedem la Skirt Bike, pe 6 iulie! Si inca ceva, abia m-am intors dintr-o calatorie super fun despre care abia astept sa va povestesc! 

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.