In the army now

1 Cristina Feather Tommy Hilfiger

Kakiul si imprimeurile army au fost prezente in viata mea din copilarie. Parintii mei lucreaza amandoi in Ministerul Apararii si nu eram straina de nuantele acestea pe care le asociam cu prea multa seriozitate. Si chiar daca astazi le ador si le includ in garderoba mea de zi cu zi, a fost cale lunga pana aici.


4 Cristina Feather Tommy Hilfiger 3 Cristina Feather Tommy Hilfiger 2 Cristina Feather Tommy Hilfiger 5 Cristina Feather Tommy Hilfiger

Photos by Liviu Stroe

I’m wearing a Tommy Hilfiger dress / Mango coat / Zara clutch / Pandora Essence & Summer Bracelets / H&M necklace

Am asociat mereu kakiul cu sobrietatea. Parintii mei nu m-au incurajat niciodata sa urmez directia lor. Chiar din contra. M-au indrumat spre activitati creative, mi-au insuflat placerea pentru lectura si desen si multe alte lucruri care nu merg mana in mana cu armata.

Apoi, intr-o joi seara, acum vreo 5-6 ani poate, ma pregateam sa ies in Gaia Boutique Club, iar tema era “You’re in the army now.  Pe vremea aia Gaia avea teme vestimentare stricte  in fiecare joi si nu puteai intra decat daca le respectai. Chestia asta imi placea la nebunie, ma provoca mereu sa caut haine noi sau modalitati noi de a purta hainele pe care le aveam deja. They don’t make cool clubs like they used to. Am inceput sa cotrobai printre camasile tatalui meu si pantalonii mamei mele. Am gasit si o cascheta, epoleti si tot felul de accesorii. Nu mai stiu exact ce am purtat atunci, dar stiu ca din momentul ala am privit altfel stilul acesta pe care refuzasem atata timp sa-l privesc ca pe o treaba fashionable.

Ce nu realizam inca atunci era faptul ca moda este inspirata din tot ce ne inconjoara, din situatiile in care se afla un popor sau intreaga omenire in acel moment. Plus ca mereu am fost o pacifista si nu voiam sa imbratisez un trend care celebreaza niste haine pe care oamenii le poarta doar in cele mai infioratoare momente din istorie. Daaaa! Eram atat de grava si de serioasa! Jesus Christ! Si inca sunt! Dar mi-am dat seama ca tocmai de-asta are atata succes moda si tocmai din cauza asta o iubesc atat de mult. Pentru ca scoate la iveala frumosul chiar si din cele mai odioase momente si situatii. Si cat de frumoasa este aceasta rochie camo print (vine de la camouflage) de la Tommy Hilfiger! Stiu sigur ca mi-a luat mult timp sa ajung aici, dar acum ca am ajuns, apreciez cu atat mai mult un stil, un imprimeu, un detaliu – pentru ca il inteleg mult mai bine.

Daca si voi sunteti fane ale printului camouflage, veti gasi mai multe astfel de piese super cool, cu un croi modern si usor de purtat, in magazinul Tommy Hilfiger din Baneasa Shopping City. Eu am ales rochia, pentru ca mi-a placut la nebunie imbinarea unui print pe care il asociem cu masculinitate si duritate cu stilul chic si feminin al rochiei. Iar cordonul se lega in cea mai frumoasa funda! (so girlish of me!) 

PS: Pentru pasionatii de filme – am vazut de curand Fury, Flags of our fathers & Letters from Iwo Jima, toate pe tema razboiului. Le foarte recomand!

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

2 Comments

 1. Inblood
  December 4, 2014 / 16:58

  You’re lovely! <3
  dyedinblood.com

 2. Bianca
  December 4, 2014 / 23:26

  Paltonul este superb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.