Jacheta din denim, pe ger

2. cristinafeather - denim floral jacket - zaful review1. cristinafeather - denim floral jacket - zaful review

Sa port iarna jacheta din denim, mai ales intr-o iarna geroasa cum a fost aceasta, este o mica aroganta pentru mine. Dar cu straturile potrivite este posibil, si singurul motiv pentru care am tremurat de frig cand am facut aceste poze e pentru ca aveam colanti si pantofi sport. Jacheta s-a dovedit a fi o idee buna, cool, si o alternativa ok la pufoaica si paltoane, pe care le iubesc, dar pe care momentan abia le mai suport.
3. cristinafeather - denim floral jacket - zaful review - black leggings - adidas stan smith 4. cristinafeather - denim floral jacket - zaful review 5. cristinafeather - denim floral jacket - zaful review - black leggings - adidas stan smith - bucharest streetstyle 6. cristinafeather - denim floral jacket - zaful review - furla bag 7. cristinafeather - denim floral jacket - zaful review - furla stacy bag

Photos by Liviu Stroe

Port: Jacheta din denim Zaful, cardigan H&M, colanti Asos, pantofi sport Adidas Stan Smith, geanta Furla

Visez sa scapam o data de frig si stiu ca nu sunt singura. Peste tot, toata lumea cu care vorbesc despre iarna imi spune acelasi lucru. Toti ne dorim un Bucuresti mai curat, sa vedem un pâlc de iarba verde, soare mai mult, lumina care sa ne invadeze casele, caldura sa mai iesim din zecile de straturi de haine si… (aproape ca mi-e frica si sa scriu, de parca nu ar fi un dat…) copacii infloriti. Da, abia astept copacii infloriti!

Pana una alta ii port pe jachete si imi inchipui ca-i vad si cand merg pe strada, reusind cu brio sa ignor orice ramasita de zapada.

*Multumesc Zaful pentru ca a sponsorizat acest post.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.