Lace – up – Sireturi

Sezonul acesta se pare ca totul are siret. Si daca nu are, ii trebuie. Scurte, de sus pana jos, pe ghete, pantofi, botine, cizme, sireturile iau din eleganta si fac incaltarile foarte purtabile, casual si usor de asortat la blue-jeans sau tinute business.

Fendi a adaugat unele mici, dar de efect, si a completat cu ele paleta cromatica a cizmelor din colectie. Anna Sui a adus pe podium modelele cizmelor de la sfarsitul anilor 1800. Prin cromatica si detalii le-a transformat in cizme pe care le-ar adora un spirit liber, iubitor de vintage, cu un puternic simt hippie.

Manolo Blahnik, Christian Louboutin si, in mod special, Roberto Cavalli au folosit sireturile cu totul diferit. La ei, sireturile sunt sexy, iar pantofii respira senzualitate. La polul opus se afla Dries van Noten, care pare sa fi creat pantofii perfecti de mers la biserica.

Ar mai fi de remarcat Christian Dior, care arata ca sireturile nu trebuie neaparat sa stea pe fata pantofului. Botinele cu sireturi la spate imi plac foarte mult, in special pentru ca pornesc de la toc. Asta ma duce imediat cu gandul la un trunchi de copac cu ramurile sale goale. Rosul burgundy, o culoare foarte IN sezonul acesta, completeaza perfect imaginea.


Fendi
Anna Sui
Pedro Garcia
Manolo Blahnik

Thakoon
Roberto Cavalli


Thakoon
Lanvin
L.A.M.B.

Hermes
Erdem


Dries van Noten

Diane von Furstenberg

Christian Louboutin

Christian Dior

Emilio Pucci
Derek Lam


Narciso Rodriguez
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.