Love by Design premiere today

Cristina feather Love by Design

I’m wearing: Stefanel top / Zara vest / H&M choker necklace / C&A jeans / Il Passo boots / Giuka bag

Miercuri seara am fost la Avanpremiera filmului Love by Design, o comedie romantica plina de optimism, voie buna si cu multe peisaje superbe din Romania. In seara aceasta are loc premiera filmului si mi se pare cea mai buna alegere pentru o seara in oras cu prietenele voastre cele mai bune! 

10570337_453240694815181_2072285181833391452_n

De ce mi-a placut Love by Design? In primul rand pentru ca e vorba despre o femeie care reuseste sa-si implineasca visele, incurajata puternic de familie si prieteni, si fara a se lasa doborata de ce crede “sefa” sau de cum o judeca altii. Povestile cu femei puternice sunt slabiciunea mea, iar Love by Design nu face exceptie. Giulia Nahmany a muncit foarte mult pentru primul ei proiect de cinema, iar asta o face sa arate foarte naturala pe ecran in rolul lui Danielle. In film va veti delecta cu zambetul ce poate topi si un ghetar, al tipul sexy de care se indragosteste Danielle, Adrien – jucat de David Oakes, pe care il stiti din serialul Familia Borgia.

Pe langa simpaticul cuplu si cunoscuta actrita Jane Seymour, in film mi-a mai placut foarte mult si familia Danielei – Ela Prodan – verisoara ei super energica, cu multa energie pozitiva; Manuela Ciucur care a jucat-o pe mama ei, blanda, calda, iti da un dor tare de mama ta si cel mai probabil o vei suna dupa film; Silvia Nastase, care a jucat-o pe bunica, alaturi de Gavril Candea, ce l-a interpretat pe bunic – simpatici foc – starnesc o gramada de rasete in film.

Mai multe informatii despre film gasiti pe site-ul oficial: www.lovebydesignmovie.com.

Hope you enjoy!

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.