Massimo Dutti Online in Romania, starting today

massimo dutti online

Cu siguranta sunteti familiare cu produsele brandului Massimo Dutti. Un blazer high-quality sau o rochie maxi din matase imprimata sub semnatura Massimo Dutti trebuie sa va fi facut cel putin o data cu ochiul atunci cand ati intrat intr-unul din magazinele din Bucuresti sau in cel din Cluj-Napoca. Iar astazi, dupa 6 ani de prezenta offline, produsele Massimo Dutti vor putea fi comandate si online in Romania, de pe site-ul lor www.massimodutti.com. 1101002_1_1_2
Sunt foarte bucuroasa pentru ca ma numar printre primii oameni din Romania care au avut acces la platforma de shopping online si care au putut cumpara in exclusivitate. Pentru ca m-am grabit si am facut niste pasi gresiti, comanda mea a trebuit anulata, apoi iar procesata…. asa ca abia astept sa vina. E un cadou, nu va zic pentru cine. 

Chiar daca poti primi comanda acasa, eu am ales sa o ridic singura din magazinul din Promenada, pentru ca lucrez la doar doi pasi de mall si pentru ca oricum nu stau prea mult pe acasa. Site-ul e super usor de utilizat. Totul e tradus in limba romana si pasii sunt mai mult decat clari. Mai putin pentru mine – care in momentul in care faceam shopping ma ascundeam de persoana careia voiam sa-i fac cadoul – motiv pentru care nu am citit pasii si am facut comanda aiurea.

Dar sa incepem cu inceputul. Intai de toate, trebuie sa-ti faci un cont. Sigur te vei intoarce de mai multe ori pe site, si atunci e super ok sa ai toate datele deja inregistrate. Apoi iti alegi produsul, masura, completezi adresa si datele de livrare si tadaa… ai facut comanda.

In cazul in care faceti o greseala, cum am facut eu, exista un call center care va sta la dispozitie cu sfaturi si care va poate scoate oricand din incurcatura. Cum mi s-a intamplat si mie.

Cred ca varianta online o sa bucure pe multi fani Massimo Dutti, avand in vedere ca de multe ori cele mai cool piese ale lor dispar foarte rapid de pe rafturile din magazine. Comanda online vine direct din Spania, unde se afla sediul principal Massimo Dutti. In plus, in magazinul online exista si cateva produse dintr-o colectie limitata de la New York, care nici macar nu intra in magazinele offline din Romania.

Abia astept ziua de vineri sa ridic cutia mea surpriza din magazinul din Promenada. Comanda a fost reprocesata luni, deci dureaza maxim 5 zile pana ajunge.

In alta ordine de idei, vreau sa va arat piesele mele preferate din colectia actuala Massimo Dutti :

geanta massimo dutti

Geanta din piele

jacheta piele massimo dutti

Jacheta din piele & Jeansi albi 

pulover cropped massimo duttiPulover cropped 
rochie matase massimo dutti Rochie maxi  din matase 

sandale massimo dutti

Sandale cu toc mediu 

Spor la smart shopping, dragele mele!

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

1 Comment

  1. Maria didila
    June 21, 2019 / 21:03

    Cum sà iau sandale mărim 40

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.