Me as Mia Wallace in Pulp Fiction for Bucharest Style 4 years Anniversary project

1Cristina Feather as Uma Thurman Pulp Fiction - Bucharest Style Project 2Cristina Feather as Uma Thurman Pulp Fiction - Bucharest Style Project 3Cristina Feather as Uma Thurman Pulp Fiction - Bucharest Style Project 4Cristina Feather as Uma Thurman Pulp Fiction - Bucharest Style Project 5Cristina Feather as Uma Thurman Pulp Fiction - Bucharest Style Project

Photos by Florina Dumitrache

Makeup by Ioana Cristea 

Hair by Iulian Urlan

Location Inspyer Batistei

Bucharest Style a implinit de curand 4 ani de blogging si cu ocazia aniversarii a facut un shooting special cu tema “movie charecters” cu cativa dintre bloggerii prieteni. M-am bucurat super mult sa fiu printre aceste personaje, intruchipand-o pe Mia Wallace din Pulp Fiction, interpretata de Uma Thurman. Sper sa va placa pozele la fel de mult cum mi-au placut si mie. Locatia e minunata, iar fetele fresh & fun si cu zambetul pe buze, ca intotdeauna. Pentru a vedea intreg proiectul, va rog mergeti pe blogul lor aici.

Le multumesc tare mult Silviei si Ralucai pentru ca m-au implicat in acest proiect, si Ioanei & Iulian pentru transformare!

Mai jos este video-ul de prezentare, creat pentru evenimentul Oscar Party 4 ani de Bucharest Styleunde a fost super fun.

Voi ce personaj v-ati fi ales pe aceasta tema?

 

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe. 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.