Monday Shoe Love

pantofi-dama_il passo essential

2 perechi de rezistenta din dulapul meu cu pantofi sunt din colectia Il Passo Essetial. Acelasi calapod ca cei din imagine, doar ca in cel mai minunat ton de nude si in cea mai frumoasa nuanta de rosu. Si pentru ca sunt cei mai comozi pantofi cu toc pe care i-am avut vreodata, dar si pentru ca sunt rezistenti la mersul meu (complet neprotector si neatent pe alocuri), mi-as mai lua acelasi model in toate culorile posibile. Vestea ca s-a lansat noua colectie Essential a fost deci, pentru mine, cel mai bun motiv de shopping!!!

Noua colectie Il Passo Essential ii are ca protagonisti pe acesti frumosi stiletto in albastru (cum de le ies nuantele astea atat de bine?? CUM!?) , un model negru si unul intr-o noua nuanta nude (care imi inspira un roz pudrat, foarte delicat). Iar de data aceasta au introdus si o pereche de balerini cu varful ascutit, pe care ii gasiti pe site.

Concluzia este ca nici in acest sezon rece nu cred ca voi iesi din albastru, cu riscul a de a ma repeta (iarna trecuta culoarea numarul 1 din tinutele mele a fost albastru).

Frumosii de mai sus sunt disponibili aici.

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.