Noua campanie Stefanel toamna/iarna 2015

shot_12_210_1_1280x1860

look_7_921x498

Stefanel este un brand foarte pe sufletul meu. Iar toamna parca e sezonul lui. Nimic nu se compara cu o cuibareala cosy intr-un pulover fin Stefanel, intr-un fotoliu moale, cu un ceai aromat in mana si o carte buna alaturi. In fiecare sezon abia astept sa vad campaniile care promoveaza noua colectie. Si niciodata nu sunt dezamagita. Nu degeaba am langa pat trei lookbook-uri din sezoane diferite, Stefanel. Iar sezonul acesta, voi mai adaua unul colectiei.shop_the_look_versione_magazine_445x649 shop_the_look_versione_magazine_447x308_2 stefanel 2015

SHOT_03_178_1100x600

Campaniile Stefanel infatiseaza mereu o femeie matura, care se cunoaste. Ea nu are nevoie de sclipici ca sa straluceasca. Se simte bine atunci cand poarta haine confortabile si de calitate si nu cauta ok-ul celorlalti pentru a sti ca arata bine. Imi place mult aceasta femeie si in zilele mele bune simt ca ma identific cu ea.

stefanel quote

Colectia toamna / iarna 2015-16 este un tribut adus anilor ’70, ani caracterizati de feminitate si emanciparea stilului. Look-ul meu preferat este cel “all grey”, la care mi-as pune o pereche de UGGs pufoase si m-as plimba pe dealuri si pe campii in racoarea lunii Octombrie, la fel ca si protagonista campaniei Stefanel.

Photos: Stefanel official website

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.