Noul meu accesoriu preferat: Samsung Galaxy Note Edge

5 Cristina Feather Samsung Galaxy Note Edge929

Telefonul ocupa un rol important in viata mea (In vietile tuturor, nu?). Recunosc ca sunt addicted to Instagram. Dar nu este vorba doar despre asta. In vremurile in care traim, telefoanele stiu sa faca atat de multe lucruri, sa iti salveze cat mai mult timp si sa te ajute cum nici nu ti-ai inchipuit. Samsung Galaxy Note Edge e cu siguranta unul dintre acele telefoane.

4 Cristina Feather Samsung Galaxy Note Edge 2 Cristina Feather Samsung Galaxy Note Edge 3Cristina Feather Samsung Galaxy Note Edge 1 Cristina Feather Samsung Galaxy Note Edge

6 Cristina Feather Samsung Galaxy Note Edge

Photos by Liviu Stroe

Wearing a Zara outfit

Samsung Galaxy Note Edge 

De cand l-am luat in teste m-am indragostit de el. Nu e vorba doar despre aspect, care by the way, e sleek, elegant, sofisticat. (Inca un hint: Spatele este imbracat intr-o carcasa ultra stylish care imita pielea.) Ecranul mare imi permite sa citesc articole intregi, sa vad poze peste poze si mai ales sa fac liste. Da, sunt genul acela de persoana care face multe liste. Dar ma si tin de ele. Anyway, listele le fac cu ajutorul unui pen foarte inteligent cu o penita subtire care poate reda scriitura unui stilou, a unui creion, dar si a altor ustensile de scris. Acest pen are posibilitatea unor subtilitati de neinchipuit, plus placerea scrisului de mana pe care usor, usor riscam sa o pierdem.

Camera de 16MP reda culorile vii ale naturii exact cum sunt ele, iar luminozitatea ei imi permite sa suprind detalii chiar si atunci cand lumina de afara nu ma ajuta. Selfie-urile sunt deservite de o camera de 3,7MP, plus posibilitatea de a apasa pe “buton” din laterala, usurand experienta.

Si uite asa, am ajuns la ecranul lateral, detaliul de baza al acestui telefon… the edge. Linia curbata il face un accesoriu diferit, un smart phone cu un aspect unic & creativ. Dar bara aceea e si foarte smart. Pe langa faptul ca pastreaza acolo informatii de uz rapid precum agenda, apelarea, mailul, internetul si cateva aplicatii, printr-un simplu glide poti sa vezi vremea si cele mai accesate aplicatii ale tale, cat ai mers astazi si cum stai cu bataile inimii, dar si cateva ustensile cool: o rigla, un timer, o clepsidra, un recorder si o lanterna. Toate astea fara sa deviezi de la un articol pe care il citeai sau o conversatie pe care o aveai in acel moment pe ecranul principal. Pretty damn cool, nu?

Believe it or not, le-am folosit pe toate in mai putin de 3 saptamani: rigla pentru a masura tocurile unor pantofi la birou, recoderul intr-un interviu pe care l-am luat recent, clepsidra pentru atunci cand ma spal pe dinti, timer-ul pentru un set de 30 de zile – 30 de flotari cronometrate, lanterna aproape in fiecare zi cand cotrobai prin geanta si de curand undeva la munte, langa o cabana, cand ramasesem pe intuneric.

Articolul face parte dintr-o campanie de promovare Samsung Galaxy Note Edge, denumita “Depaseste-ti asteptarile”. Revin curand cu partea a doua a povestii… in care va povestesc cum mi-am depasit eu limitele intr-un moment din viata mea, dar si cum am invatat de la Samsung Galaxy Note Edge sa depasesc asteptarile impuse de telefoanele obisnuite.

Pe mine m-au ajutat sa descopar mai multe despre telefon si aceste doua video-uri: 1 & 2.

Pe curand!

PS: Nu pot sa trec cu totul peste acest outfit. Sunt innebunita dupa acest croi de bluze. Am senzatia ca nu se poate ceva mai sexy si mai feminin decat gatul & umerii la vedere.

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

2 Comments

  • Feather
   Author
   June 2, 2015 / 16:02

   Thank you so much!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.