HOW TOesday pause

1cristinafeather seaside

E perfect OK sa mai pui si pauza din cand in cand. Si cele mai bune locuri in care poti sa faci asta sunt in natura. Eu sunt o mica fiica a marii, asa ca intotdeauna o sa ma indrept spre ea pentru a-mi gasi linistea.

2cristinafeather seaside 3cristinafeather seaside 4cristinafeather seaside 5cristinafeather seaside

 Photos by Liviu Stroe

I’m wearing: Mango boyfriend shirt / Koton bikini top & H&M bikini pant / Deichmann gladiator sandals / Missoni sunglasses / Pandora Essence Collection bracelet with Confidence charm / Balmain watch / vintage necklace

Trei pasi simpli pentru a te deconecta si a pune pauza:

1. Iesi din mediul tau de zi cu zi. Indreapta-te spre o locatie pe care nu o cunosti sau spre un loc pe care il stii si iti este drag. Schimbarea mediului in care traiesti, chiar si pentru cateva zile, iti va da un impuls sa faci lucruri noi sau pur si simplu sa faci lucrurile altfel.

2. Lasa laptopul acasa si nu cauta peste tot retele de wi-fi. Nu trebuie sa iti verifici mailul din 5 in 5 minute. La serviciu se vor descurca pana la urma si fara tine (chiar daca mai greu). Nu ai nevoie sa vezi ce mai face X si Y pe Facebook. Enjoy the moment! 

3. Enjoy the moment! Da, ma repet. Dar de data asta vorbesc strict despre simturile tale. Deschide ochii! Asculta! Miroase! Respira adanc! E clipa ta! Fii prezent in viata ta. Constientizeaza fiecare lucru din jurul tau si lasa-l sa fie.

Mai departe tine doar de tine cum te relaxezi. Inoti, escaladezi, mergi pe bicicleta, te joci sau doar stai la umbra si citesti. Do your own thing! Dar fii acolo. Nu cu gandul la serviciu, la copii, la facturi, la cine mai stie ce viitor posibil sau imposibil.

Va las cu o melodie perfecta pentru vise si zile de leneveala benefica in 2. Si vreau sa stiu: voi cum va relaxati?

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

2 Comments

 1. August 5, 2014 / 11:39

  Ca bine zici, anul trecut cand am mers in concediu, chiar am lasat laptopul acasa, anul asta nu stiu daca mai rezist :))
  Foarte faine pozele, slipul cu talie inalta iti vine minunat, abia astept sa-l port si eu pe al meu in w.e. <3

  http://www.newtouchofcolor.com/

  • Feather
   Author
   August 5, 2014 / 11:45

   Multumesc, Diana! si vacanta frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.