Sofiaman va asteapta la Mega Mall si va premiaza cu 3 vouchere in valoare de 200 lei

Poster de concurs ”Check in & win”_Cristina Feather

Dragele mele, astazi lansez un concurs in colaborare cu Sofiaman, un brand foarte drag mie. De-a lungul timpului v-am mai povestit despre acest brand romanesc care produce pijamale si comercializeaza lenjerie intima pentru ea & el & babies, dar si costume de baie si alte articole de casa. Pentru ca le apreciez foarte mult calitatea produselor si din momentul in care am primit cadou prima lenjerie intima Lisca (vanduta in Romania doar in Sofiaman) am ramas fidela brandului, iar aceasta colaborare a venit natural si cu bucurie.

Sofiaman a deschis un nou magazin in MegaMall (noul mall deschis pe Pierre de Coubertin, nr.3-5, langa Arena Nationala) si isi doreste ca toata lumea sa afle despre el. Si ce modalitate mai buna decat sa-l vizitam impreuna si sa povestim si prietenilor?

Si nu oricum, Sofiaman va si premiaza cu vouchere in valoare de 200 de lei in cadrul noului lor magazin!!

Ce trebuie sa faceti?

Sa vizitati noul magazin Sofiaman din Mega Mall si sa va dati check-in din magazin, folosing hashtag-urile #SofiamanMegaMall + #Featherinashoe

3 vouchere, fiecare in valoare de 200 de lei, utilizabile in noul magazin Sofiaman din Mega Mall Bucuresti – pot fi ale voastre!! Castigatorul va fi anuntat in cadrul acestei postari, pe 4 August, dupa ora 18:00!

Campania incepe din 21 iulie (ora 10:00) si se termina pe 31 iulie (ora 22:00).

Acest concurs nu necesita comentarii in postare sau alte actiuni. In momentul in care voi va dati check-in si folositi hastagurile (adica puneti # inaintea cuvintelor “sofiamanmegamall” si “featherinashoe”) recomandate va inscrieti automat in concurs, iar noi va putem gasi super usor, pe Facebook sau pe Instagram.

PS: Pentru cine nu a folosit pana acum check-in pe Facebook (eu una nu obisnuiam sa-l folosesc si a trebuit sa-l caut putin) e mult mai simplu decat v-ati inchipui. Gasiti butonul de check-in chiar aici:

add location to your postPostarea mea finala a aratat asa:

sofiaman megamall

Postarea voastra poate sa nu includa nicio poza. Sunt necesare doar semnalizarea locatiei – Sofiaman, MegaMall si hastagurile #sofiamanmegamall si #featherinashoe, ca sa va inregistrati in concurs. Ca sa va puteti da check-in trebuie sa aveti activat “Location” pe telefon.

Pe cei de la Sofiaman ii gasiti si pe Facebook aici si pe magazinul lor online, aici.

*Intregul regulament al campaniei “Check in & win” Sofiaman & Feather in a shoe, este disponibil aici.

Succes si pentru orice intrebari sunt aici! A, si spor la shopping!!

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Afla mai multe despre noul magazin Sofiaman:

Sofiaman, cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din România, anunţă deschiderea unui nou magazin în Mega Mall, în urma unei investiții de 100.000 de euro. Noul spațiu comercial are o suprafață de 90 mp și este construit sub un nou concept de design interior, care va asigura un nou flow în magazin și o experiență de shopping relaxantă clienților.

„Noul magazin reprezintă o continuare a conceptului nostru de business, ce face parte din strategia de dezvoltare a companiei. Ne dorim să fim prezenți în cât mai multe orașe din țară pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri. În noul spațiu, consumatorii pot găsi cele mai noi colecții de pijamale, haine de casă, dar și lenjerie intimă sau costume de baie marca Lisca, distribuite, în exclusivitate, de Sofiaman.”, a declarat Florin Cucu, Director General Sofiaman.

Spațiul comercial din Mega Mall este primul flagship store deschis cu un concept cu totul nou, care continuă seria de modernizare a magazinelor începută în 2012. Bucureștenii vor găsi în noul magazin sute de produse atât din colecţia Sofiaman Spring – Summer 2015 Women, Men, Kids&Baby, cât şi din colecţia de lenjerie intimă și costume de baie. Designul interior al magazinului se înscrie într-un stil ușor burghez în care materialele naturale, precum lemnul, împreună cu fierul forjat, oglinzile și corpurile de iluminat constituie elementele principale ale amenajării.

În prezent, Sofiaman operează 8 magazine proprii deschise în Bucureşti, Iași, Târgu-Neamţ, Cluj,Suceava şi un magazin online. Produsele Sofiaman sunt comercializate în ţară şi în peste 300 unităţi ale distribuitorilor.

(comunicat de presa, 22 iunie, 2015)

————————————————————————

CASTIGATOARELE CONCURSULUI #SofiamanMegaMall & #Featherinashoe sunt, in ordinea aleasa de Random:

Laura Matei, Diana Draghici, Cristina Stroe

 

sofiaman winners

Multumesc foarte mult pentru participare, fetelor! Va mai astept cu drag si la urmatoarele concursuri! Stati pe aproape, August se anunta o luna pliiina de fun!

C.

Follow:

2 Comments

  1. July 30, 2015 / 03:45

    cristinafeather.com has potential, you can make your page go viral
    easily using one tricky method. Just type in google:
    Kimting’s Method To Go Viral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.