Stiati ca 22 milioane de femei din Europa pastreaza haine si cosmetice in frigider?

Infografic Kitchenista
[Stiu ca sunt cam absenta lately si adevarul e ca (indiferent de cate scuze as putea sa gasesc) nu am nicio scuza. Promit ca dupa vacanta sa ma repun pe treaba.]

Astazi va scriu pentru ca am primit un comunicat de presa care m-a uimit putin initial si pe care am vrut sa-l impartasesc cu voi. Aceasta nu este o reclama platita! Este pura mea curiozitate privind obiceiurile voastre si dorinta de a va cunoaste mai bine.

Spuneam ca am fost uimita in mod special datorita cifrelor ridicate de femei care depoziteaza “chestii fashionable” in frigider. Dar apoi m-au uimit si cateva dintre obiectele depozitate, cum ar fi lenjeria intima?!! (Care-i faza? Am ratat eu ceva??!)

Anyway, Kitchenista este un termen inventat de The New York Post in 2010 si defineste femeile care isi folosesc frigiderul si cuptorul  pentru pantofi, haine si alte obiecte necomestibile. Aceste femei mananca cel mai des in oras si nu prea le au cu gatitul. Carrie Bradshaw s-ar putea sa fie prima din aceasta specie, if you remember. In episodul 3, din seria 3, deci prin anul 2000, ea ii servea una dintre replicile ei delicioase Mirandei:

Miranda: Do you have a rolling pin?

Carrie: On me?

Miranda: In your kitchen.

Carrie: Are you kidding me, I use my oven for storage!

e93b9c1af556cd108fdbae6e5656a6b0

Si acum ca veni vorba… si eu am cateva creme in frigider si ma gandeam serios sa-mi bag in congelator si o pereche de pantofi din piele, care ma cam strang. Dar nu sunt noi nouti si mi-e putin frica de bacterii. Voi folositi frigiderul pe post de dulap?? Si daca da, ce puneti in el? Tell me, tell me! 

*Graficul nu imi apartine si este facut dupa studiul european organizat de Samsung.
Studiu independent realizat de Kantar Media – studiu online reprezentativ la nivel național in cinci tari europene,
realizat in randul adultilor cu varsta peste 16 ani, aprox. 1.000 de interviuri pe tara. Tari incluse: Italia, Marea Britanie,Germania, Franta si Polonia.

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.