Baby, talk is cheap

1La Plume CristinaFeather 2
Opreste-te pentru un minut din ceea ce faci si cauta cea mai apropiata oglinda. Priveste-te atent. Ce spun hainele pe care le porti astazi despre tine? Ce impresie iti lasa persoana din oglinda?

2La Plume CristinaFeather 2 3La Plume CristinaFeather 2 4La Plume CristinaFeather 2 5La Plume CristinaFeather 2 6La Plume CristinaFeather 2 7La Plume CristinaFeather 2
Photos by Liviu Stroe
Koton jacket / La Mode Toujours dress / H&M men scarf / New Look booties / Cruciani bracelet

La Plume Necklace

Chiar daca nu ne dam seama, hainele pe care alegem sa le punem pe noi in fiecare dimineata influenteaza foarte mult parerea celorlalti despre noi, iar asta, de multe ori, influenteaza parerea noastra despre noi.

Vorbesc aici despre culoare, material, croi si orice alt detaliu care contribuie la imaginea de ansamblu.

Oricat de mult imi plac tinutele monocrome si oricat negru am in garderoba, stiu sigur ca daca port o nuanta pastel sau o culoare tare, voi aduce zambet pe fata celorlalti si asta se va reflecta pe fata mea cu un alt zambet: al meu!

Departe de mine insa gandul sa te sfatuiesc sa-i faci pe ceilalti sa se simta bine. Dar pe langa piesele confortabile, iti sugerez sa incerci mereu sa adaugi un detaliu caruia ii stii doar tu povestea, un accesoriu semnatura. Acest detaliu te va face sa te simti mai puternica, iti va aminti de tine asa cum esti, cu principiile si dorintele tale. Iar ce vor vedea ceilalti va fi o femeie increzatoare, cu zambetul pe buze no matter what. Si nu vei mai avea nevoie de cuvinte sa dovedesti nimic.

Pentru senzatia asta de imputernicire m-am gandit la accesoriile La Plume si astazi am inclus in pagina de SHOP mai multe modele din care poti alege exact ce ti se potriveste.

Promit sa revin treptat cu tinute ca si recomandari sau idei cum le-ati putea include in garderoba vostra: fie ca sunteti adeptele tinutelor super clasice cu piese basic, fie ca preferati lookuri statement.

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.