Tanar designer roman, deschide magazin in Baneasa Shopping City la doar 25 de ani

1 La Mode Toujours Zen

Acest titlu nu este o inchipuire. El poate fi cat se poate de adevarat, daca o sustinem impreuna pe Cristina Negru, designer La Mode Toujours, care la 25 de ani a pus pe picioare singura un business de succes, plecand de la visele copilariei ei si construind cu multa ambitie si foarte multa munca.

Ce trebuie sa facem noi e foarte simplu: sa o votam in cadrul concursului Mooza, organizat de Baneasa Shopping City, aici

Dureaza cam 3 secunde pe ceas si pentru ea inseamna enorm, o sansa unica sa interactioneze cu un nou public si sa creasca frumos in continuare. Baneasa Shopping City a lansat un concurs prin care sustine designul romanesc – oferind sansa unui singur nume sa-si deschida un magazin pop-up, timp de o luna de zile, in cadrul shopping center-ului. Initiativa lor e foarte cool, nu-i asa?

Daca nu cunoasteti brandul La Mode Toujours inca (desi daca ati mai trecut pe aici, nu prea aveti cum sa nu-l cunoasteti), va prezint mai multe poze de campanie cu doar cateva dintre creatiile pline de viata si culoare ale Cristinei.

2 La Mode Toujours Zen

3 La Mode Toujours Zen 4 La Mode Toujours Zen 5 La Mode Toujours Zen 6 La Mode Toujours Zen 7 La Mode Toujours Zen 8 La Mode Toujours Zen 9 La Mode Toujours Zen 10 La Mode Toujours Zen 11 La Mode Toujours Zen 12 vLa Mode Toujours Zen 13 La Mode Toujours Zen 14 La Mode Toujours Zen 15 La Mode Toujours Zen 16 La Mode Toujours Zen 17 La Mode Toujours Zen 18 La Mode Toujours Zen 19 La Mode Toujours ZenPozele fac parte din campania La Mode Toujours primavara/vara 2014, la care am lucrat alaturi de Cristina ca stilist.

Fotograf Catalin Opritescu – Lightaholic.commakeup artist Monica Panaithair stylist Alexandra Ciobanu/ model Marie Damian/MRA Models

Mai multe despre povestea Cristinei si in acest video. Nu uitati sa votati!

*O sprijin pe Cristina deoarece o cunosc inca dinainte de La Mode Toujours si stiu fiecare pas al ei, responsabilitati si riscuri asumate, ore muncite, alte ore muncite si alte ore muncite (de nu o mai vedeai decat daca aveai timp sa ajungi la showroom (care by the way, e pe Calea Floreasca nr.33), vise, planuri si alte ore muncite. Am mai lucrat alaturi de ea si in campaniile ei trecute:

La Mode Toujours toamna/iarna 2012, primavara/vara 2013, toamna/iarna 2013, dar am si folosit piesele ei in numeroase postari, pentru ca pur si simplu m-am indragostit de ele ( Baby, talk is cheap, Neutrals, Into the blue, From far and beyond, etc).

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

 

 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.