The fairy tale dress

cristina feather - la mode toujours - cristina negru

Sunt zile in care te uiti in oglinda si nu esti prea impresionata de cea care te priveste inapoi. Are cearcane, pare obosita, parul e un dezastru si pielea cam uscata. Desi bei o tona de apa pe zi.

Apoi sunt zile, rare, ce-i drept, in care pui pe tine o rochie… mai mult de atat, un fel de vestmant magic, si tipa din oglinda se transforma in Cenusareasa, pregatita sa il cunoasca pe Print. Dar de fapt esti tot tu. Tu mai frumoasa, tu ca o zana, tu cum ai vrea sa te inchipuie toti. Iar asta te face sa stralucesti, sa fii mai increzatoare si sa fii si mai frumoasa decat crezi tu ca esti de fapt.

Pentru astfel de zile, magia poate sta intr-o rochie, intr-o pereche de pantofi sau o bijuterie. Pentru ca da, uneori avem nevoie de lucruri pentru a ne aminti cat suntem de frumoase.

La Mode Toujours Cristina Feather - Cristina NegruCristina Feather - la mode toujours20150704_175250

Poza cu picioare, esentiala cand esti prietena cu Paula <3

20150704_175320

Un selfie inspirat: eu cu Lidia, si toti ai nostri dragi in spatele nostru

nunta alex moise simona - la mode toujoursCu o zana frumoasa, aka Simona Moise
cristinafeather.com - themoses - alex moise simona moise

Aranjamentele au fost DIY de mireasa si prietenele ei. Lovely, nu-i asa?

Pentru mine acea rochie a fost, nu intamplator, La Mode Toujours. Secretul unei rochii atat de speciale este de fapt ca te face pe tine sa te simti mai frumoasa, ceea ce te face implicit mai frumoasa si in ochii celorlalti. Iar La Mode Toujours a fost mereu secretul meu in sensul asta.

Nunta unor oameni minunati m-a facut sa ma gandesc la tinerete fara batranete, la familie si la lucruri dragi. Nu cred ca si-au dat nici ei seama cat ne-am distrat, cat am dansat, cat am cantat. (Eu chiar am prins curaj sa le cant de pe scena, that was a great moment for me!)  Un lucru stiu sigur: mi-au sangerat picioarele si m-au durut apoi inca o saptamana. Dar astfel de dureri le porti cu bucurie.

Le doresc multe zile fericite, iar cand le-o fi mai greu sa le fie ca la nunta: sa-i doara picioarele de dans, sa-i doara burtile de ras, sa-i doara gura de atata pupat si mainile de atata imbratisat!

Casa de piatra, dragii mei! Si la multi, multi ani plini de fericire impreuna!

PS: Pentru toata lumea care a intrebat: petrecerea a avut loc in cadrul Complexului Phoenix, la Cernica. Mi-nu-nat!

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

2 Comments

  • Feather
   Author
   July 17, 2015 / 09:46

   Multumesc, Ana Maria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.