THE Material Girl
In urma cu doua zile, pe 16 august, Madonna a implinit 52 de ani. Nu putem decat sa-I uram “La multi ani!” si sa ne bucuram pentru ca exista de aproape 30 de ani in lumea muzicii, pe care a imbogatit-o semnificativ cu senzualitatea, sinceritatea si umorul ei.

De-a lungul anilor, Madonna ne-a socat prin cele mai ciudate combinatii de haine, culori si accesorii, si-a definit un stil propriu, dar cel mai important, a reusit sa ramana mereu fresh si in tendinta cu moda.Nu stiu exact daca melodia “Revolver” a fost inspirata dupa “gun shoes” Chanel din colectia Cruise 2009, dar stiu ca Madonnei i-au placut foarte mult si i-a purtat cu eleganta la premiera filmului “Filth and Wisdom” la New York. Ea si Karl Lagerfeld au fost foarte criticati pentru acest model care, conform presei americane “incurajeaza violenta”. Dupa parerea mea, tocurile stiletto pot fi si mai ucigase ca aceste arme dragute dar inofensive, asa ca le pot admira de dragul artei dar nu le-as purta niciodata.

In schimb ador cizmele X-tra lungi, cu siret, foarte sexy, pe care le-a purtat in concerte si petru promovarea albumului Hard Candy.Chiar daca nu stie care este diferenta intre rromi si romani, chiar daca poarta cruci pe posete dupa ce cu ani in urma a fost blamata cu asprime de Vatican pentru folosirea simbolului crucii in videoclipurile sale pline de erotism, chiar daca are 52 de ani si isi imparte viata cu un tinerel de 23 pe nume Jesus, chiar daca la varsta ei apare extrem de dezbracata si cracanata in campanii publicitare precum cea pentru Luis Vuitton, Madonna este si va ramane pentru mult timp de acum incolo Regina muzicii pop. Si pentru ca noi, aici, judecam oamenii doar dupa pantofi, Regina a facut mereu cele mai potrivite si stralucitoare alegeri, asa cum i se cuvine unei adevarate doamne pe tron.


Follow:

2 Comments

  1. Anonymous
    August 20, 2010 / 08:28

    ii urmeaza lady gaga la succesiunea tronului de regina pop.:)
    ma mir ca nu ai scris pana acum de ea…

  2. August 20, 2010 / 12:38

    ai perfecta dreptate! pentru ea insa cred ca imi trebuie timp de research si mai si ca la Madonna:) asa ca stay tuned, Lady Gaga nu are cum sa lipseasca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.