The mini skirt

cristinafeather - feather in a shoe - mini skirt opaquecristinafeather - feather in a shoe - all black look

Semnele primaverii ma fac sa ma gandesc la o posibila vacanta. Visez sa cutreier strazi spaniole batute de un soare auriu, sa privesc in sus spre palmieri si cerul albastru, sa miros oceanul si sa aud valuri indepartate, sa merg kilometrii intregi pe strazi inguste, si sa trag cu urechea la povestile localnicilor atunci cand merg intr-un restaurant unde se mananca cele mai bune fructe de mare.

Si poate tocmai acest gand m-a facut sa scot din sifonier o fusta mini si sa o port cu nonsalanta, cu tocuri. Indrazneala curata in orasul nostru unde o fusta mini intoarce mai multe capete decat un om al strazii. Dar am supravietuit!

cristinafeather - feather in a shoe - mini skirt - all black - sunglasses1 cristinafeather - feather in a shoe - mini skirt cristinafeather - feather in a shoe - sunglasses 2016

Photos by Liviu Stroe

Port: Sacou Mango, alta varianta aici & aici / Bluza Zara, alta varianta aici & aici / Fusta Zara, alta varianta aici & aici  Geanta Musette, alta varianta aici & aici Botine Password, de pe www.lumealapicioare.ro 

Si chiar daca temperaturile au fost blande, tot m-am simtit nevoita sa port dresuri opace. Abia astept insa sa renunt de tot la ele si sa nu mai pun mana nici macar pe blugi timp de doua luni! Mi-am facut si o lista cu fuste si rochii in care trebuie sa ma imbrac cat mai repede posibil, sigur… cu picioarele goale.

Desi uneori foarte feminine, dresurile opace imi incorseteaza pielea, picioarele, pe mine. Lucrul cu care ma regasesc este ca tranforma si cea mai scurta fusta intr-o piesa casual. Insa libertatea pielii si a intregului corp imi dau un sentiment profund de relaxare pe care nu il pot compara cu nimic. Astfel incat, vara nu as purta nimic mulat, nimic care sa nu ma lase sa inspir adanc si sa expir cu tot corpul.

Poate tot din cauza garderobei, in sezonul rece suntem mai rezervati, mai introvertiti, mai inchisi in mintea noastra. Si acum ca recitesc ce am scris, imi vine sa arunc toate hainele de pe mine si sa strig: Vino, Vara!

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.