The statement coat

1Cristina-Feather-Marks-Spencer

Tu cum iti alegi haina de iarna ? Si nu ma refer in ce magazine mergi si cat stai la shopping. O alegi pentru ca-ti sta inima in loc atunci cand o vezi, pentru ca iti vine ca turnata, pentru ca e culoarea preferata, pentru ca e calduroasa, are un pret bun, vei atrage privirile fashionistelor, pentru ca vei fi admirata si intrebata “wow! de unde e?”, pentru ca e frig si iti trebuie ceva sa te imbraci, pentru ca mama ti-a zis ca-ti sta bine cu modelul ala, pentru ca iubitul ti-a zis “iubito, ce e cu patura aia pe tine?”, etc. Care este factorul care te determina sa cumperi? 2Cristina-Feather-Marks-Spencer 3Cristina-Feather-Marks-Spencer 4Cristina-Feather-Marks-Spencer 5Cristina-Feather-Marks-Spencer 6Cristina-Feather-Marks-Spencer

Photos by Liviu Stroe

I’m wearing a Marks&Spencer coat & a Staccato bag

Pentru mine e vorba despre croi, culoare si material la un loc. Geometria hainei e atat de importanta ca sa-mi placa cu adevarat o haina. Orice nepotriveala la umeri, spate sau lungime a manecii ma da inapoi chiar si de la cel mai de vis palton. Sambata trecuta am fost la shopping in cautarea Paltonului, cu P mare. Sincer va spun, m-am dus la sigur in Marks & Spencer. Acum o luna, cand am stilizat un manechin in magazinul Marks&Spencer din Baneasa Shopping City am vazut unele dintre cele mai frumoase paltoane pe care am pus ochii vreodata. Sambata aveau modele noi si mi-a luat ceva pana am probat tot ce imi placea.  In final m-am oprit la acesta, in ceea ce pot sa spun ca e noua mea culoare de suflet, albastru intens. De ce l-am ales?

Intai si intai am vazut Culoarea! Iarna e prea terna iar tinutele mele de zi cu zi mult prea monocrome ca sa-mi mai iau un alt palton negru. Deci aveam nevoie de lumina si am gasit-o in acest albastru.

Apoi a fost croiul oversized de cocoon, care mi-a oferit cea mai placuta senzatie de protectie. Apoi materialul, foarte wow & high quality, si foarte calduros.

Abia apoi m-am gandit la efectul sau statement, care pentru mine nu e niciodata principalul motiv pentru care aleg o piesa. Pentru ca pentru mine e mai important cum ma simt eu intr-o haina decat ce parere au ceilalti despre haina pe care o port. Am auzit ca asta ar fi o exceptie pentru oamenii nascuti in zodia Leului (da, imi place sa ma alint si sa cred in zodii). Desi… trebuie sa recunosc ca tocmai efectul lui statement m-a facut sa-l observ din prima si sa ma indragostesc iremediabil de el.

 

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

1 Comment

  1. November 27, 2014 / 21:45

    Such a lovely coat, it’s a great colour!
    Hannah x
    Hanniemc.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.