HOW TOesday: keep summer in your heart

1Cristina Feather Rue de Trucs

De cand ma stiu vara a fost anotimpul meu preferat. Cand eram mica abia asteptam sa merg la bunici, sa ma catar prin copaci, sa alerg pe dealuri, sa ma joc cu cateii sau cu pisicile, sa ma bag in butoiul cu apa de ploaie, sa dorm la pranz, sa stau langa bunica mea atunci cand croia si cosea haine pentru clientele ei, sa ma joc jocuri inventate cu sora mea. Uneori visam la mare si la nisip, alteori la munti si drumetii, jocuri de wist si rent cu ai mei, la mansarda unei cabane.

2Cristina Feather Rue de Trucs 3Cristina Feather Rue de Trucs 4Cristina Feather Rue de Trucs 5Cristina Feather Rue de Trucs

Photos by Liviu Stroe

I’m wearing: Rue de Trucs top / vintage shorts / New Look sandals / Malvensky ring / vintage necklace 

Chiar daca vara e ziua mea, niciodata nu o asteptam cu bucurie. Stiam ca toata lumea e plecata in vacanta si nu am cu cine sa sarbatoresc. Dar vara mea era mereu despre familie.

Lucrurile s-au schimbat de atunci, desi familia e la fel de importanta. Dar acum vara o astept pentru linistea pe care mi-o da, detasarea si relaxarea sunt lucrurile dupa care tanjesc. Vara mea de acum e despre carti, muzica, plaja, mare, multe bai cu orice ocazie, iarba verde, picioare goale si umeri goi.

Am suferit putin cand am vazut pe telefon 31 August. Si m-am gandit cum as putea sa prelungesc vara.

Tocmai de aceea, cand am imbracat acest top care lasa umerii goi, de la Rue de Trucs, am simtit ca pot sa fac vara si in cea mai ploioasa zi de toamna. Cum mai poti sa prelungesti vara?

* Sa mananci in continuare pepene cat cuprinde, pana cand nu mai gasesti pe nicaieri.

* Sa porti pantaloni scurti din denim, chiar daca alaturi de un pulover sau cu o pereche de botine.

* Sa porti sandale, chiar daca peste o pereche de sosete.

* Sa folosesti pudra bronzanta sau o crema care te bronzeaza treptat pentru a primi reactii admirative asupra picioarelor si umerilor tai :).

* Sa folosesti o oja colorata sau una alba mata pentru maini si picioare.

* Sa bei sucuri fresh si sanatoase dimineata, in loc de lapte. (Asta poti face oricand, dar nimic nu e mai varatic decat un suc bun cu pepene rosu, lamaie si ghimbir).

* Sa-ti faci abonament la inot ca sa continui sa faci cel mai sanatos sport din cate sunt. (chiar daca vei face asta intr-o sala inchisa).

* Sa stai cat mai mult pe afara: la picnic cu prietenii, in padure (ia si un Autan cu tine!), la piscina (cat ne mai permite soarele) sau prin drumetii.

* Sa citesti o carte tolanit intr-un sezlong.

* Sa-ti iei o inghetata in drum spre casa, de la birou.

Voi cum prelungiti vara?

 

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.