What’s your weapon of choice?

2Cristina Feather Campanie Wolford

1Cristina Feather Campanie Wolford3Cristina Feather Campanie Wolford

Una dintre my all time favorites, purtand Wolford intr-un videoclip super hot.

4Cristina Feather Campanie Wolford 5Cristina Feather Campanie Wolford 6Cristina Feather Campanie Wolford

Photos by Liviu Stroe

Acum cateva zile vorbeam cu o prietena care imi explica nonsalant despre sex-appeal-ul meu. Moment in care am rosit maxim. “Vine din tine” spunea ea si eu ma topeam usor, usor. Nu stiu exact cum am ajuns sa ma transform intr-o mica pudica, dar se pare ca, undeva acolo si fara sa ma gandesc macar la asta, I’ve still got it.

Nu sunt vreo devoratoare de barbati, never been. Dar recunosc ca atunci cand mi-a placut cineva nu am stat pe ganduri. Nu aveam rusini sau mandrie de tipul “barbatul trebuie sa vina sa ma intrebe cum ma cheama”. Blah! That’s so 1800. Cred ca tocmai din cauza asta mi-au placut mereu barbatii care sunt cuceritori din fire, dar care nu o fac in mod planuit. Nu arunca replici la tot pasul si nu vorbesc doar despre ei, realizarile lor si cat de importanti sunt ei. Those are the worst!

Dar astazi nu vorbesc despre cum cucerim barbatii, ci despre cum cucerim in general, pe oricine. Care este “arma voastra secreta”? Ce va face sa sclipiti in fata unui om a carui atentie vi-o doriti sincer? La mine, totul incepe de sub haine. Daca stiu ca arat bine, comunic bine, sunt coerenta si deschisa. Desuurile, ce purtam direct pe piele, ne influenteaza enorm reactiile de zi cu zi si cine suntem (atunci cand suntem singure sau inconjurate de alti oameni).

Tocmai din cauza asta, atunci cand Brand Ambasadorul Wolford Romania in blogosfera, Oana Zidaru, m-a rugat sa iau parte la proiectul “De ce Wolford?”, intr-o Campanie Wolford Romania, am acceptat cu mare drag. Pentru ca desuurile sunt arma mea secreta. Si cred ca multe femei pot spune acelasi lucru.

Nu vorbesc doar despre o pereche de slipi din dantela. Vorbesc despre calitate. Despre un body care sa-ti accentueze formele corpului in cel mai sexy mod cu putinta. Despre o pereche de dresuri care sa-ti sublinieze linia picioarelor si sa te faca sa arati mai slaba si mai inalta. Fara grija ca se va agata, rupe sau distruge la primul pas sau colt ascutit care-ti iese in cale. Cine nu vrea asta?

Cand am probat prima oara body-ul Wolford m-am simtit un pic ca Wonder Woman, sau cum banuiesc ca se simte ea in orice zi in care isi poarta costumul. Fara sa exagerez, imi dadea o senzatie amestecata de incredere si putere, care ma facea sa vreau sa defilez imbracata doar in el prin tot mall-ul Baneasa. Dar m-a tinut realitatea in care traim. Unde Wonder Women de peste tot isi exercita puterea din umbra si schimba idei, si poate chiar lumea, cu increderea lor din interior.

In poze am purtat:
Fatal Wool Dress & Sira Belt
Eyla Stay-Up Pantyhose & Flashdance Forming String Body

 

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

2 Comments

  1. chris
    May 19, 2014 / 14:30

    your ass is the perfect weapon of choice <3

  2. March 10, 2015 / 09:54

    Fiylaln! This is just what I was looking for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.